Trajecten

Of hoe breng je je volledige school in beweging? We hebben twee projecten voor je klaar staan. Met het Traject Burgerschap word iedereen wereldburger. Met het project Interculturele Schoolcultuur omarm je de diversiteit, in de klas en vanuit het beleid.

Other Talk wil mensen die zich tussen de tegenpolen van het debat bevinden weer bij de conversatie betrekken en verdere polarisering tegenhouden. Om dat doel te bereiken gaat Other Talk het gesprek aan in drie domeinen: het onderwijs, het middenveld en de media.
Elke school heeft een eigen methode in het omgaan met diversiteit. Maar uiteindelijk streven we allemaal naar hetzelfde: een school waar elke leerling zich thuis voelt, waar alle leerlingen gelijke kansen krijgen en ze zich maximaal kunnen ontwikkelen.
Leren samenleven in diversiteit doen we best met z’n allen. School zonder Racisme zet scholen op weg om burgerschap te verankeren. Samen tekenen we een project uit dat in de lijn ligt van de (nieuwe) eindtermen voor Marlies, Omar en Louis.

Volg een traject en krijg het Gouden label