De Warmste Week

Droom jij ook van een school waar elke leerling zich thuis voelt? Waar alle leerlingen zich maximaal kunnen ontwikkelen en hun slaagkansen verhogen?
Steun ons tijdens de warmste week en draag zo je steentje bij!

de warmste week

Droom jij ook van een school waar elke leerling zich thuis voelt? Waar alle leerlingen zich maximaal kunnen ontwikkelen en hun slaagkansen verhogen? Dan weet je dat er nog heel wat werk aan de winkel is.

Daarom ondersteunt School zonder Racisme leerkrachten en scholen die diversiteit als troef gebruiken, die voor hun leerlingen het onderste uit de kan halen.

Steun jij onze strijd voor een school zonder racisme?

Steun ons tijdens de warmste week en draag zo je steentje bij! Dat kan je doen op deze 3 manieren:

 

fundraising1. Organiseer een inzamelactie op school

Je kan ons helpen door zelf je handen uit de mouwen te steken met je school en een actie te organiseren: een kerstmarkt, koekenbak, muziekconcert, sportevenement,... alles is mogelijk. In ruil helpen we jouw school graag vooruit met een gratis workshop uit ons aanbod.
Heb je inspiratie of tip nodig bij het organiseren van jouw inzamelactie? Contacteer ons dan zeker.
Je kan ook ons kaartenpakket verkopen. (zie hieronder)

Vergeet niet je actie te registreren op de website van de warmste week.

 

loop 2. Loop mee met de warmathon

Ben je eerder een sportief type? Zet jouw talenten dan in voor ons goed doel en schrijf je in voor de Warmathon ten voordele van School zonder Racisme. Schrijf je hier in voor een Warmathon en selecteer School zonder Racisme als je goed doel.

 

kaart  3. Koop een kaartenpakket

Chrostin, Ester, Marian, Rugero en Anso maakten voor ons vijf mooie kaartjes in het thema diversiteit. Je kan een pakketje met een exemplaar van elk bestellen door het bestelformulier hieronder in te vullen. De opbrengst gaat volledig naar School zonder Racisme.

 

Prijs: Elk pakket bestaat uit vijf unieke kaarten. Hiervoor betaalt u €10. 

Volg een traject en krijg het Gouden label