Doe mee met de beweging

Container content

Doe mee!

School zonder Racisme vzw is bovenal een vrijwilligersbeweging. Samen met de pedagogische ondersteuners, vormen de vrijwilligers de ruggengraat van School zonder Racisme vzw.
Jij, als vrijwilliger biedt daarbij cruciale ondersteuning aan de pedagogische ondersteuners, zowel bij het geven van workshops aan leerlingen, het uitvoeren van administratieve taken, als bij het uitwerken van pedagogisch materiaal en het opnemen van projectmatige opdrachten (e.g. het organiseren van acties, uitwerken van projectaanvragen).

Taken die je bij SzR kan opnemen vallen uiteen in vier grote categorieën:

 

pedagogisch

1. Ten eerste zijn er de pedagogische taken: het geven van workshops aan leerlingen, en het uitwerken en herwerken van pedagogisch materiaal.

Vrijwilligerscature Educatief Medewerker
 

 

project

 

2. Ten tweede zijn er de meer projectmatige taken. In dit geval wordt een takenpakket samengesteld met voldoende oog voor variatie en ruimte voor een bepaalde mate van zelfstandigheid.
We zoeken een evenwicht tussen enerzijds de meerwaarde voor de organisatie en anderzijds de voldoening die het werk voor de vrijwilliger geeft. We gaan op zoek naar “de juiste” match voor jou.

Vrijwilligersvacature Pedagogische werkgroep

 

admin

 

3. Ten derde is er de ondersteuning voor de dagelijkse werking via administratie, communicatie, IT, etc.

Vrijwilligersvacature Administratieve hulp
Vrijwilligersvacature Communicatie

 

dialoog

 

4. Ten laatste zijn er onze getuigen: moedige mensen die hun vluchtverhaal delen met een klasgroep.

 

 

Ik heb interesse in

Volg een traject en krijg het Gouden label