Ga voor het gouden label

Container content

Waarom labels?

De school is ‘de plaats’ waar de wereld in al zijn diversiteit samenkomt. Maar op welke manier kunnen we deze diversiteit inzetten in het leerproces van jongeren?
Een doordachte aanpak op verschillende niveau's helpt om interculturele competenties van een leerkrachtenteam te versterken. Daarom de labels.
De labels weerspiegelen op welke niveau's de scholen bij onze organisatie betrokken zijn.

De gouden labels zijn voorbehouden voor de scholen waar we enthousiaste en geëngageerde leerkrachtenteams ondersteunen in een traject waarbij we zorgen voor: hulp bij het zoeken naar draagkracht, inhoudelijke en methodische ondersteuning, een kritisch en constructief klankbord, logistieke en administratieve ondersteuning.

De School zonder Racisme Labels

Koper

 

De school organiseert een activiteit. Raadpleeg activiteiten voor leerlingen voor een overzicht van al onze activiteiten.
Brons

 

De school organiseert een activiteit met verschillende leerjaren. Raadpleeg activiteiten voor leerlingen voor een overzicht van al onze activiteiten.
Zilver

 

De school organiseert naast activiteiten met verschillende leerjaren ook een leerkrachtenworkshop. Raadpleeg vormingen voor leerkrachten voor een overzicht van al onze vormingen.
Goud

De school neemt deel aan het traject burgerschap of het project interculturele schoolcultuur. Meer info.

Volg een traject en krijg het Gouden label