Actie: Stay Woke

Container content
stay woke logo

Door de verstrengde maatregelen, kan de actie niet meer doorgaan in scholen. Maar dit mag ons niet stoppen in onze strijd tegen racisme en discriminatie! De gids en de ringtone blijven beschikbaar!

ringtone

 

 

 

 

 

ehba

 

 

 

 

 

 

Ben je leerkracht? Download de gids voor leerkrachten.

logo werkvormen

 

 

 

 

 

ehba logo

 

 

 

 

 

Door de verstrengde maatregelen kan de actie niet meer in scholen doorgaan. Daarom verplaatsen we de actie van binnen naar buiten de klas! 

icoon     


Met Stay Woke willen we het signaal geven dat racisme en discriminatie onaanvaardbaar zijn en dat we erover moeten durven spreken! Daarom is het belangrijk dat we onze strijd verderzetten ondanks de huidige situatie.

icoon   

 

De actie kan niet meer plaatsvinden op scholen. Maar je kan nog steeds het signaal geven dat jij je verzet tegen racisme en discriminatie! Teken een oog op jouw hand. Trek een foto daarvan zoals hieronder en post die op sociale media met de hashtag  #staywoke in de week van 16 tot 21 maart en tag @School zonder Racisme op jouw foto!

 

klok  

 

Op 20 maart vindt onze actie plaats. Op de eventpagina van Stay Woke en onze instagram zullen we om 11:55 een debat houden waaraan je kan meedoen. Daarnaast zullen we ook een video plaatsen waarin jongeren vertellen hoe ze racisme en discriminatie hebben ervaren. Hou dus op die dag onze facebookpagina en instagram zeker in de gaten!

Link eventpagina:

https://www.facebook.com/events/213076090087487/

Instagram:

https://www.instagram.com/schoolzonderracisme/

 

 

 

stay woke actie leerlingen

Logo Stay Woke door Gregory Denis

Ringtone: Copyright van Paul Lawrence

 

 

Een project van         Met de steun van

 

szr       

 

  vsk

 

11

Volg een traject en krijg het Gouden label